fredag 22 april 2011

Veckan i bilder

Jag mår fortfarande jättebra. Har energi och ork så jag har haft barnen hemma hela lovet. Såååå mysigt!

Här är några bilder från veckan.


I måndags fick vi låna en vovve. Fiffi på bilden blev snabbt väldigt populär hos killarna och fick inte många lugna stunder under det dygnet hon var hos oss. Nu har alla killarna, inklusive Calle, startat en övertalningskampanj för att vi ska skaffa hund. De kommer att få det svårt....jag tycker inte det passar med hund för oss just nu. 

Men det var väldigt mysigt att få låna Fiffi ett tag, tack så mycket Anders och Ulrika. 


Igår blev det en utflykt till hamnen och stranden. Givetvis plurrades det så att skor, strumpor och byxor fick tas av. Sedan kunde de plaska runt i vattnet och njut i solen.  Här sitter kusinerna och bästa vännerna  Abbe och Vilmer. Härligt!!


Goe Malte pausar från strandfynd-letandet med en macka i solen.  


Ritar man med kritor på husväggen måste man tvätta bort det efteråt. Om de lärde sig något......njaaee tror inte det.... ;-)

Hund igen......
Idag hittade Arvid och kompisen Oskar denna fina hund sprigandes fritt utan varken koppel eller märkning här i Rydebäck. Vi tog in den, gav den vatten och mat och ringde polisen. Nu på kvällen kom en kille och hämtade den till ett hem för bortsprugna hundra. Hoppas den får komma hem till sin husse och matte så fort som möjligt. Hunddiskussionen här hemma blommade upp igen....


Och till sist en bild på mina tre guldgossar. Imorgon är det dags för Vilmers andra fotbollsträning. Han längtar. 

Jag njuter, myser och ler mest hela tiden. Det är sååååå ljuvligt att få må bra. På tisdag och onsdag är det dags för gift igen, säkert lite ökad dos också. Det ska gå bra, jag ska INTE må dåligt!!!

Glad Påsk!
Stora kramen till er alla!
Marie

12 kommentarer:

  1. Underbara bilder, underbart att läsa hur du känner dig. Njut av grabbarna i påsk. Kram Mia Maria

    SvaraRadera
  2. superglad blir man att höra hur du har de Marie. Hoppas på fortsatt god hälsa... Mega trevlig på sk själv gumman. Kramisar Jacke

    SvaraRadera
  3. Åhhh, vad härligt att du också har en underbar påskvecka/påskhelg! Det är så underbart med solen - den gör så gott!
    Den där hunddiskussionen - den pågår i många familjer tror jag. Barnen viiiiiiillll så gärna och föräldrarna försöker vara så förnuftiga så. Men visst är de goa de små liven:-)

    STOR PÅSKKRAM till dig och dina killar

    SvaraRadera
  4. Glad påsk Marie. Vi saknar dig..om inte alla vore så sjuka här uppe hade vi varit i Skåne nu :-(
    Pussar och Kramar från Älta..hälsa pojkarna.

    SvaraRadera
  5. Tack för fina bilderna och för att Du mår så bra. Det känns jättehärligt! Vi tänker på Dig på tisdag och onsdag extra mycket och håller tummarna som vanligt. Kram från Laila och god fortsättning på påsken.

    SvaraRadera
  6. Tack för att vi får lova att njuta och mysa och bli glad med dig och dina underbara killar!

    SvaraRadera
  7. SÅ skönt att se och läsa att du har haft en härlig påskhelg! Vi har skaffat hund! Ludde är nu 5 månader och en ruggigt busig liten Jack Russel terrier, så om du vill försöka omvända familjen och få ett skräckinjagande exempel är ni välkomna till Utögatan 84;-)
    Skämt åsido, han är helt ljuvlig men i helgen har han gått lös på påskfjädrar och pynt så då var han till salu ganska billigt! Klockan 06 varje morgon är det dags för första promenaden, kanske också något att upplysa killarna om...

    Vi håller alla tummar att veckans behandling går bra och att du fortsätter må så här gott.

    Kramar från Fam Moreau (inkl Ludde!)

    SvaraRadera
  8. Hej Marie
    Så mysigt att få krama om dig när du var på besök på jobbet. Dina härliga dagar i påsk är du mer än värd. Hoppas du kommer att må bra fortsatt. Kramar Pernilla P

    SvaraRadera
  9. Så underbart härligt Marie att ni har haft en bra påskledighet. Skrattade gott när jag läste om hundpratet. Vi har det typ 1 gång/månad. Victor vill antingen ha en lillebror, en hund eller en hamster... Hmmm, valet är svårt men jag vet - det blir inget av det. Han kan få en glass... (elaka mamma Camilla..:-) )

    Håller alla tummar vi har för att kommande behandling ska gå bra! Snart är det dags för resan :-) Tjohoooo!

    Kram på dig!
    Camilla och resten av Wilensjöarna

    SvaraRadera
  10. Hunden blir alltid dom vuxnas ansvar och måste så vara ... för hundens skull. Försök skjuta upp ev hundköp tills du är fit for fight.

    SvaraRadera
  11. Ahhh!! Shit vad stora dom blitt! Och vad gammal jag måste vara då... kul att se! Må bäst! Kramis!

    SvaraRadera
  12. Åh, vad kul att se alla härliga bilder. Kram /Carin B

    SvaraRadera