söndag 19 september 2010

Badenbaden.

Det kryper i kroppen, illamående, ångest och mardrömmar...
Upplevelserna senaste tiden kommer ikapp henne och medicineringen hjälper till att spöka i Maries annars så harmoniska och lyckliga hjärna. Detta är dock fullt normalt och kommer troligtvis pågå några dagar, men man måste igenom skiten !
Trots hennes status ser jag fram mot natten i badenbaden-stolen bredvid hennes säng i sviten med sundsutsikt, all inclusive och Valvakan på låg volym.
Trycker just nu i mig en pizza med oxfilé och bea...perverst men på något sätt lyxigt i tillvaron vi befinner oss :-)

//Calle

10 kommentarer:

  1. Hej igen Calle o Marie.
    Helt rätt Calle. Du måste ha lite extra energi just nu. Just hemkommen från Vången efter ett härligt dygn med alla barnen. Tur jag är pensionär..., så jag kan få ställa upp när det behövs. Jag vill så gärna "behövas". Kramar till er båda i sviten och hoppas ni får sova gott inatt. Ge Marie en puss från mig. Gerd

    SvaraRadera
  2. Vi är med er! Just nu från Sthm - snart från Spanien och om 10 dgr fr S-torp. Sug åt er av all valenergi - det verkar vara ett överflöd... Vi laddar våra flyttkartonger med detta endlösa pladder o energi. Masser av varma kramar.

    SvaraRadera
  3. Krama Marie, hårt, har ont i halsen så jag vågar mig inte upp. Massor av energikramar från oss och glöm inte att powernappa i badenbaden, låtsas att den står på stranden på Sifnos, du har precis ätit bläckfisk och njuter av solen. Bamsekramar från Vången

    SvaraRadera
  4. Hej Marie & Calle!
    Att gå in och titta på Maries blogg har blivit en daglig rutin! Man gråter en skvätt att ni ska gå igenom det här och gläds av framstegen. Vilken fantastisk kärlek som strålar genom Cyber Space till er!
    Massor av tillfrisknande kramar
    Tina Zinn

    SvaraRadera
  5. Hej
    Jag vill bara skicka en varm och innerlig och lååång cyberstyrkekram till er alla.
    //Anna

    SvaraRadera
  6. Hej Marie & Calle!
    Efter den pizzan, kommer orken tillbaka Calle!
    Kämpa på båda två och pussa & krama Marie från oss alla. Vi är med er dygnet runt hälsar
    La Familia Åsberg

    SvaraRadera
  7. Hej allrafinastelillemarie & finastestorecalle!
    Det här ska gå vägen, inte nog, utan det går vägen! Kämpa mot di där cellerna, så finns vi för allt annat vardagligt, tvätt, mat, barnpassning, lek-kompisar med mera! Bara hör av er så finns vi här för er!
    Varma bamsekramar från alla Holmbergarna

    SvaraRadera
  8. Glädjer mig åt alla framsteg! Marie - du är en kämpe och allt kommer gå bra! Håller med Tina ovan - att gå in på bloggen ingår nu i den dagliga rutinen. Skrattar och gråter av det du skriver Calle! Pizzan behövde du, mumsegott! Kram Camilla

    SvaraRadera
  9. Hej på er. Bottenkänning kallas det för..när man känner sig nere så där som
    du kanske gör just nu. Det vänder uppåt snart igen även om det känns som att det inte kommer att hända. Du har klarat det här så bra och så kommer det att fortsätta, så är det bara, Alla är med dig i tankar och i handling.

    All kärlek till er från Petter och Elin och de små.

    SvaraRadera
  10. En tröst är att Maries hjärna är likadan som innan (rapp, smart, klok) och när den bearbetat alla intryck och medicineringen minskar - då återkommer även harmonin och lyckan, i takt med tillfriskningen! Varma, och positiva tankar skickas ständigt till er alla! Kram/Erika

    SvaraRadera