torsdag 9 september 2010

Då var man godkänd!

Har idag varit på sjukhuset halva dagen för att kunna "godkännas att sövas ner och opereras". Jag fick ta ett gäng prover - som alla visade bra värde. Jag träffade sjuksyster som ska möta mig på söndag och som ska följa mig ner till operation på måndag morgon. Jättetrevlig tjej som jag direkt känner förtroende för. Sedan fick jag återigen träffa kirurg läkaren som jag förra torsdagen satt och darrade inför för att vänta på svar på vad han hade sett på mina röntgenbilder. Han är riktigt riktig trevlig, jo - jag låter lite förvånad men jag får för mig att man måste vara lite speciell om man skär i folk.... I alla fall  - igår sa han att de gastroskopi prover han tog i fredags visade inget nytt "såg faktiskt riktigt fina ut". Det får man väl anta att det är bra?!? Ovandelen av magsäcken ser frisk ut och han känner sig lugn med att inte ta något av matstrupen.

Han ritade och berättade ingående hur han kommer göra och jag förundras över denna underbara yrkeskår och över hur mycket de kan göra idag. Däremot inser jag också att mycket inte kan planeras - de tar många beslut under operationen.

Sedan fick jag träffa narkosläkare som berättade allt i detalj kring nedsövning och smärtlindring. Till sist fick jag återigen gå upp till avdelningen där jag officiellt blev godkänd. Kirurgen avslutade med att säga - "Du ser ut att vara stark så detta ska nog gå bra" Såklart hade man önskat att han tog bort ordet nog men jag tror specialister aktar sig noga för att lova något.

Jag är såååå tacksam för alla positiva ord och tankar. Det behövs verkligen! Tack alla fina!

1 kommentar:

  1. Tänker på dig - positiva, glada, uppmuntrande tankar - ...Kram/Erika

    SvaraRadera